Agenda

juni 2018
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Aan de slag met het Protocol Dyslexie mbo

07 december 2017
Van weten naar doen! Wilt u binnen uw mbo-instelling een verbeterslag maken met (de uitvoering van) het dyslexiebeleid? Meld u dan aan voor één van de regiobijeenkomsten.
Onlangs is het vernieuwde Protocol Dyslexie mbo verschenen. Het protocol geeft mbo-instellingen richting op het gebied van screening, diagnosticering en begeleiding van studenten met dyslexie. Bent u benieuwd hoe u de adviezen uit het protocol kunt omzetten in concreet handelen in de praktijk? Wilt u binnen uw mbo-instelling een verbeterslag maken met (de uitvoering van) het dyslexiebeleid? Meld u dan aan voor één van de regiobijeenkomsten, georganiseerd door het Expertisecentrum Nederlands, CINOP en ITTA.

Tijdens de bijeenkomsten krijgt u een inkijkje in het protocol. We gaan concreet aan de slag met het maken van een plan van aanpak voor uw eigen mbo-instelling om het signaleren, diagnosticeren en/of begeleiden van studenten met dyslexie te verbeteren. Het opstellen en uitvoeren van een dergelijk plan van aanpak vraagt betrokkenheid van alle geledingen binnen een mbo-instellingen. Wij, adviseren daarom om met vertegenwoordigers vanuit verschillende lagen (docent, zorgspecialist, beleidsmedewerkers/manager) te komen. Ook studenten met dyslexie zijn zeer welkom en kunnen waardevolle input leveren.


Data bijeenkomsten:


Meer informatie?

Neem dan contact op mer Anne de Groot (annedegroot@cinop.nl) of Hannelore Veltman (hannelore.veltman@handicap-studie.nl)

*De bijeenkomst gaat door bij minimaal 25 aanmeldingen. U hoort uiterlijk twee weken voor de bijeenkomst of de bijeenkomst doorgaat.*
Doelgroep
Locatie
Regio Amsterdam
Zoeken

Contactpersoon

 Anne de Groot
Anne de Groot
Consultant
06-13219784