Vacatures

Senior beleidsonderzoeker m/v

 

Het Expertisecentrum Beroepsonderwijs (ecbo), onderdeel van CINOP, ontwikkelt, verzamelt en verspreidt kennis over het beroepsonderwijs.
Ecbo doet zowel praktijk- als beleidsgericht onderzoek op wetenschappelijke basis en vindt het belangrijk om de resultaten daarvan actief te delen met het veld.
Ecbo wil een bijdrage leveren aan de kennisinfrastructuur van de sector beroepsonderwijs en volwasseneneducatie.


Ecbo zoekt versterking met een  

SENIOR BELEIDSONDERZOEKER M/V                        

 

Onze onderzoekers werken aan projecten op uiteenlopende thema’s zoals het onderwijsstelsel en leerlingenstromen, professionalisering van docenten en teams en de aansluiting van het beroepsonderwijs op de arbeidsmarkt en daarvoor benodigde kernvaardigheden. Zij werken vanuit een eigen specialisme, maar weten vanuit bredere expertise mee te bewegen met ontwikkelingen in het beroepsonderwijs, zowel in Nederland als in Europa. Daarmee zijn ze in staat actief in te spelen op een breed scala aan vragen die zich kunnen voordoen. Onze klanten zijn de overheid, sectororganisaties, onderwijsinstellingen en platforms voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie.

 

Wat we zoeken is een stevige senior onderzoeker met een focus op het thema onderwijsstelsel en leerlingenstromen. Je leidt omvangrijke en complexe projecten op het gebied van kwantitatief beleidsgericht onderzoek, maar we vragen meer dan dat. Zo ken jij de markt waarin wij opereren als geen ander, weet je de juiste verbindingen te leggen met de dienstverlening van ecbo en CINOP en zet je kansen om in concrete opdrachten. Je bent ook een inspirerend sparringpartner en vraagbaak voor collega’s. Je bent in staat om vanuit inzichten uit beleidsonderzoek onze klanten te adviseren over toepasbare oplossingen voor complexe vraagstukken.

 

Hiervoor breng je naast een relevante afgeronde universitaire studie ook een sterke basis van methodologische kennis en vaardigheden mee. Jouw senioriteit zien we verder terug in een stevig netwerk, ruime ervaring als projectleider en toonaangevende publicaties.

 

Informatie en sollicitatie
Qua arbeidsvoorwaarden bieden we in eerste instantie een dienstverband voor 1 jaar met uitzicht op verlenging/vast contract. Onze organisatie heeft een eigen cao met een aantrekkelijk totaalpakket aan arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een contract van 30 tot 37,5 uur per week.

 

Voor verdere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Cris van Osch, directeur, tel: 06-51690043. Kijk ook op onze website www.ecbo.nl. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Sollicitaties in de vorm van een motivatiebrief met CV en publicatielijst kun je tot 1 december 2017 sturen naar sollicitatie@ecbo.nl onder vermelding van vacaturenummer 07-17.

 

Acquisitie naar aanleiding van plaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zoeken