Vacatures

HR-adviseur

Wil jij als HR-professional werken bij CINOP,
dé toonaangevende partner in leren?
Wil jij deel uitmaken van ons team van 150 gedreven professionals
dat gaat voor een optimale deelname aan de samenleving,
vandaag en morgen?

 

Wij zijn op zoek naar een HR-professional die weet van aanpakken. Is deze vacature je op het lijf geschreven? Dan komen wij graag met jou in contact.

 

Wat doen wij?

Wij realiseren gefundeerde, toepasbare en integrale oplossingen voor complexe onderwijs- en arbeidsmarktvraagstukken. Dit doen wij voor onze klanten in het beroepsonderwijs, overheid, branches en sectoren, arbeidsmarktpartijen, onderzoeks- en kennisinstituten en maatschappelijke instanties, zowel in Nederland als daarbuiten.

Met onze expertise realiseren wij impact en zijn wij krachtig in verbinding, zowel in- als extern. Bekijk de video waarin medewerkers vertellen over de cultuur en werksfeer bij CINOP.   

   

Wat ga je doen!
Het gaat om een all-round functie waarbij je met alle facetten van in-, door- en uitstroom bezig bent. Je doet dit samen met een klein HR-team. De diversiteit van taken en het flexibel kunnen schakelen daarin, past jou bij uitstek. Je bent een stevige sparringpartner, vraagbaak en coach voor directie, leidinggevenden en medewerkers. Je stimuleert samenwerking en je weet de juiste verbindingen te leggen. Je voert vooral taken uit op operationeel en tactisch niveau en weet de vertaalslag te maken op strategisch vlak. Je neemt het initiatief om ontwikkelingen, die je ziet in of buiten de organisatie, te vertalen naar diverse projecten. Vanuit je kennis van het administratieve proces en de huidige wet- en regelgeving onderneem je acties om de kwaliteit en efficiency te verhogen.

 

Wat breng je mee!

  • een afgeronde en relevante hbo/wo-opleiding;
  • minimaal vijf jaar relevante werkervaring als HR-adviseur, bij voorkeur in een allround-functie;
  • up-to-date vakkennis, zoals van sociale- en fiscale wetgeving, arbeidsrecht, arbo;
  • inzicht in administratieve HR-processen;
  • een hands-on mentaliteit in combinatie met visie op HR;
  • je communiceert met overtuiging en schrijft creatief en makkelijk.

 

Informatie en sollicitatie
Over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Marjolein Verstraeten, Manager HR (06- 1223 5215). Kijk voor meer informatie over CINOP op www.cinop.nl


Je sollicitatie in de vorm van een motivatie én actueel CV kun je tot 17 november 2017 sturen naar sollicitatie@cinop.nl o.v.v. vacaturenummer 06-17.


De eerste gespreksronde staat gepland in de week van 27 november 2017.


Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze plaatsing stellen we niet op prijs.


 


 

Zoeken